Изразете вашия стил в обзавеждането на кухнята – уникална, функционална и красива.
Вашите идеи срещат нашите професионални съвети за да създадем кухнята за която сте мечтали.Съобразяваме пространствените възможности на всяко жилище за максимална функционалност и ефектна визия – естествено съчетание с цялостния интериор на дома.

Кухните се изработват по индивидуален проект като вземането на размера и изготвянето на 3-D  проекта са безплатни.Безплатно вземане на размери и за градовете София и Пловдив.

Материалите с които работим са гланциран и матиран МДФ,фурнирован МДФ – дъб, бук, ясен, орех, технически фурнир файнлайн, зебрано и екзотични фурнири.ПДЧ – Egger, Kaindl, Akritas и др. Принт стъкло (печат върху стъкло), лакобел и боядисано стъкло, постформинг врати, врати от МДФ с фолио, полиглос.

Кухненските плотове които използваме са на Egger, Kaindl, Kronospan, GetaLit, Multidekor и др.Работим с плотове от естествен и технически камък, плотове от масив - дъб, бук и др. .

Възможно декоративно осветление на кухнята в няколко варианта – повече уют и красота във вашия дом. 

Обкова може да е стандартен или „Blum” като предлагаме и всички механизми на марката, работим и с кухненски механизми „Starax”.

Уреди за вграждане
Предлагаме уреди за вграждане на „Teka”,”Faor”,”Pyramis”, “Faber”, “Lino”, “Eourolux”
Мивки на FAT, Sanitex, и др.
 

© 2012-2024 Гранд Мебел ООД. Всички права запазени.