Голямото разнообразие от предлагани модели на врати и цветова гама улеснява нашите клиенти за оформяне  на вътрешния интериор.
 
Вратите и касите се изработват по размер. Осигурен монтаж и демонтаж на стари каси.
 
Врати тип „КрафтМастер” или така наречения „американски панел” при който се използват готови фабрично произведени МДФ панели с дълбочинно пресована шарка и релефна имитация на дървесна повърхност с шарка на фладера „дъб” при които финишното обработване е боядисване (лакиране) с полиуретанова боя по каталог ”Sirka „
 
Фурнировани врати –естествен фурнир с равна фурнирована повърхност която се оцветява с байц и лак на водна основа. Могат да се фрезоват с орнаменти по каталог или индивидуално. Фурнирите са различни видове като дъб, орех, бук и се делят на групи според фладера на фурнира- технически фурнир файлайн, дъб, правожилен дъб, анегре, зебрано и други от екзотична дървесина.
 
Лакирани врати – МДФ врати боядисани с полиуретанова боя с възможност на избора на цвета по каталог ”Sirca„. Покритието на лака може да е тип „сатен” или мат. Крилата могат да са фрезовани с различни детайли или напълно гладки.
 
Ламинатни врати – изработени от заводски ламиниран МДФ в топли дървесни декори по избор от карнетен каталог.
 
Прелагаме портални и плъзгащи врати.
 
Индивидуално остъкление на всички модели, избор на обков.
© 2012-2024 Гранд Мебел ООД. Всички права запазени.